Aly Coulibaly

Midfielder, Vasteras SK FK
Ålder: 27 år
Längd: 186cm
Vikt: 73kg
Aly Coulibaly är en fransk fotbollsspelare som spelar för den svenska klubben Västerås SK som mittfältare. Han föddes den 8 april 1996.

Aly Coulibaly är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i den svenska fotbollsvärlden. Han har imponerat med sin teknik, snabbhet och spelintelligens. Coulibaly har en imponerande förmåga att dominera mittfältet och skapa farliga målchanser för sitt lag.

Coulibaly började sin karriär i Frankrike och spelade för flera ungdomslag innan han fick chansen att spela för Västerås SK i Sverige. Han har snabbt blivit en viktig spelare för klubben och har bidragit till deras framgångar på planen.

Med sin unga ålder och talang har Aly Coulibaly potentialen att bli en framstående spelare i framtiden. Han har redan visat prov på sin förmåga att anpassa sig till olika spelstilar och motståndare, vilket är en viktig egenskap för en mittfältare.

Förutom sin fotbollskarriär är Coulibaly även känd för sitt engagemang utanför planen. Han har varit involverad i flera välgörenhetsprojekt och har visat sig vara en förebild för unga spelare.

Sammanfattningsvis är Aly Coulibaly en lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i den svenska fotbollsvärlden. Med sin teknik, snabbhet och spelintelligens har han blivit en viktig spelare för Västerås SK. Med sin unga ålder och talang har han potentialen att bli en framstående spelare i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Allsvenskan

2024 - Vasteras SK FK 0 0 0 0 0