Filip Stojilković

Attacker, SV Darmstadt 98
Ålder: 23 år
Längd: 185cm
Vikt: 80kg
Filip Stojilković är en schweizisk professionell fotbollsspelare född den 4 januari 2000. Han spelar som anfallare för den tyska Bundesliga-klubben Darmstadt.

Filip Stojilković är en ung och lovande fotbollsspelare från Schweiz. Han föddes den 4 januari 2000 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Stojilković spelar som anfallare och är för närvarande medlem i den tyska Bundesliga-klubben Darmstadt.

Som en del av Darmstadt har Stojilković haft möjlighet att utveckla sina färdigheter och visa upp sin talang på en hög nivå. Han har visat sig vara en viktig tillgång för klubben och har bidragit till deras framgångar.

Stojilkovićs spelstil kännetecknas av hans snabbhet, teknik och målsinne. Han är en skicklig målskytt och har förmågan att skapa farliga målchanser för sitt lag. Hans prestationer har inte gått obemärkt förbi och han har fått erkännande för sin talang.

Med tanke på hans unga ålder och potential förväntas Filip Stojilković fortsätta att utvecklas och göra ännu större framsteg i sin fotbollskarriär. Han har redan visat att han har vad som krävs för att lyckas på den högsta nivån och det blir spännande att följa hans fortsatta framgångar.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik