Daniel Peretz

Goalkeeper, Bayern Munich
Ålder: 23 år
Längd: 190cm
Vikt: 75kg
Daniel Peretz (hebreiska: דניאל פרץ, DAH-ni-EL PER-rets; född 10 juli 2000) är en israelisk professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för Bundesliga-klubben Bayern München och det israeliska landslaget.

Daniel Peretz är en ung och lovande fotbollsspelare från Israel. Han föddes den 10 juli 2000 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Peretz spelar som målvakt och har imponerat med sin skicklighet och talang.

Han är för närvarande ansluten till den tyska klubben Bayern München, som spelar i Bundesliga. Bayern München är en av de mest framstående fotbollsklubbarna i världen och att vara en del av deras lag är en stor ära för Peretz.

Utöver sin klubbkarriär representerar Peretz även sitt hemland Israel i det nationella fotbollslaget. Han har fått chansen att representera Israel på internationell nivå och har visat sin förmåga och dedikation till sitt landslag.

Med sin unga ålder och talang har Daniel Peretz en lovande framtid inom fotbollen. Han har redan uppnått mycket i sin karriär och har potentialen att bli en av de bästa målvakterna i världen. Genom att spela för Bayern München och det israeliska landslaget har han möjlighet att fortsätta utvecklas och visa upp sin talang för en bredare publik.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik