Jonathan Viera Ramos

Midfielder, Las Palmas
Ålder: 34 år
Längd: 171cm
Vikt: 66kg
Jonathan Viera Ramos är en spansk professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterytter eller offensiv mittfältare för La Liga-klubben Las Palmas.

Jonathan Viera Ramos föddes den 21 oktober 1989 och är en framstående fotbollsspelare från Spanien. Han är känd för sin förmåga att spela som vänsterytter eller offensiv mittfältare och är för närvarande ansluten till La Liga-klubben Las Palmas.

Viera Ramos har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden genom sin skicklighet och talang. Han har visat prov på sin förmåga att vara en effektiv målskytt och en kreativ spelare på planen.

Som en vänsterytter har Viera Ramos visat sin förmåga att dribbla förbi försvarare och skapa farliga målchanser för sitt lag. Han är också en skicklig passningsspelare och kan leverera precisa inlägg till sina lagkamrater.

Som en offensiv mittfältare har Viera Ramos visat sin förmåga att vara en kreativ spelare och skapa målchanser för sitt lag. Han har en god blick för spelet och kan hitta öppningar i motståndarnas försvar.

Viera Ramos har spelat för Las Palmas sedan 2016 och har blivit en viktig spelare för klubben. Han har bidragit med mål och assist och har hjälpt laget att uppnå framgångar i La Liga.

Sammanfattningsvis är Jonathan Viera Ramos en skicklig och talangfull fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Med sin förmåga att spela som vänsterytter eller offensiv mittfältare har han blivit en viktig spelare för Las Palmas och har bidragit till lagets framgångar.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2023/24 - Almeria 9 0 2 2 1 7.01
2023/24 - Las Palmas 9 2 2 1 0 7.01

Copa del Rey

2023/24 - Las Palmas 0 0 0 0 0