João Diogo Fonseca Ferreira

Defender, Udinese
Ålder: 22 år
Längd: 185cm
Vikt: 79kg
João Diogo Fonseca Ferreira (född 22 mars 2001) är en portugisisk professionell fotbollsspelare som spelar som högerback eller höger wingback för Udinese på lån från EFL Championship-klubben Watford.

João Diogo Fonseca Ferreira är en ung portugisisk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han föddes den 22 mars 2001 och har redan etablerat sig som en lovande spelare. Ferreira spelar huvudsakligen som högerback eller höger wingback och är för närvarande utlånad till Udinese från Watford, en klubb i EFL Championship.

Ferreira har visat sin talang och tekniska skicklighet på fotbollsplanen. Trots sin unga ålder har han imponerat med sin förmåga att både försvara och attackera. Hans snabbhet och precision gör honom till en värdefull spelare på högerkanten.

Genom att spela för Udinese på lån får Ferreira möjlighet att utvecklas och få mer erfarenhet på en högre nivå. Det är vanligt att unga spelare lånas ut till andra klubbar för att få mer speltid och utvecklas i en konkurrenskraftig miljö.

Ferreira har en spännande framtid framför sig och har potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollen. Med rätt träning och möjligheter kan han fortsätta att växa och nå nya höjder i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik