Jorge de Frutos Sebastián

Midfielder, Rayo Vallecano
Ålder: 26 år
Längd: 173cm
Vikt: 72kg
Jorge de Frutos Sebastián är en spansk professionell fotbollsspelare född den 20 februari 1997. Han spelar som högerytter för La Liga-klubben Rayo Vallecano.

Jorge de Frutos Sebastián är en ung och lovande fotbollsspelare från Spanien. Han föddes den 20 februari 1997 och har gjort sig ett namn som högerytter för Rayo Vallecano, en klubb i den spanska högsta ligan, La Liga.

Som högerytter är de Frutos Sebastián känd för sin snabbhet och tekniska skicklighet. Han är en viktig del av Rayo Vallecanos anfall och bidrar med både mål och assist till laget.

De Frutos Sebastián har visat stor potential och har blivit uppmärksammad av flera större klubbar runt om i Europa. Hans framgångar på planen har gjort honom till en eftertraktad spelare och han kan mycket väl komma att göra en övergång till en större klubb i framtiden.

Med sin unga ålder och talang har Jorge de Frutos Sebastián en lovande karriär framför sig. Han har potentialen att bli en av de bästa högeryttarna i Spanien och fortsätta att imponera på fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik