Laurenz Dehl

Midfielder, Union Berlin
Ålder: 22 år
Längd: 180cm
Vikt: 76kg
Laurenz Dehl (född 12 december 2001) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som högermittfältare för Bundesliga-klubben Union Berlin.

Laurenz Dehl är en ung tysk fotbollsspelare som har etablerat sig som högermittfältare för Union Berlin i Bundesliga. Han föddes den 12 december 2001 och har redan visat stor potential och talang inom fotbollen. Med sin snabbhet, teknik och spelintelligens har han blivit en viktig spelare för sitt lag.

Dehl har utvecklat en imponerande spelstil och har förmågan att både skapa målchanser och göra mål själv. Han är en skicklig dribblare och har en bra passningsförmåga, vilket gör honom till en farlig spelare i anfallsspelet. Hans defensiva arbete är också starkt och han är inte rädd för att hjälpa till i försvarsspelet.

Trots sin unga ålder har Dehl redan gjort ett namn för sig själv inom tysk fotboll. Han har visat upp sin talang och potential genom att spela regelbundet för Union Berlin och bidra till lagets framgångar. Med sin ungdom och potential har han en lovande framtid framför sig och kan förväntas bli en av Tysklands framtida stjärnor inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik