Dino Perić

Defender, Dinamo Zagreb
Ålder: 29 år
Längd: 197cm
Vikt: 84kg
Dino Perić (född 12 juli 1994) är en kroatisk professionell fotbollsspelare som för närvarande spelar som mittback för Dinamo Zagreb.

Dino Perić är en framstående fotbollsspelare från Kroatien. Han föddes den 12 juli 1994 och har gjort sig ett namn som en pålitlig mittback. För närvarande spelar han för Dinamo Zagreb, en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Kroatien.

Perić har visat sin skicklighet och talang på fotbollsplanen och har blivit en viktig del av Dinamo Zagrebs försvarslinje. Som mittback är han ansvarig för att skydda lagets mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Hans styrka, snabbhet och förmåga att läsa spelet gör honom till en svår spelare att passera.

Perić har också representerat Kroatien på internationell nivå och har spelat i flera landskamper. Hans prestationer har gjort honom till en uppskattad spelare både i hemlandet och utomlands.

Dino Perić är en spelare att hålla ögonen på, och hans fortsatta framgångar på fotbollsplanen kommer säkerligen att göra honom till en ännu mer framstående spelare i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

HNL

2023/24 - Dinamo Zagreb 3 0 0 1 0 7.30

UEFA Europa League

2023 - Dinamo Zagreb 2 1 0 0 0

UEFA Champions League

2023 - Dinamo Zagreb 0 0 0 0 0