Bruno Petković

Attacker, Dinamo Zagreb
Ålder: 29 år
Längd: 193cm
Vikt: 88kg
Bruno Petković är en kroatisk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för HNL-klubben Dinamo Zagreb och det kroatiska landslaget. Han föddes den 16 september 1994.

Bruno Petković är en framstående spelare inom kroatisk fotboll och har gjort sig känd för sin skicklighet och målsinne. Han har spelat för flera klubbar i Kroatien, men det är med Dinamo Zagreb som han har gjort störst intryck. Han har varit en viktig del av laget och har bidragit till att vinna flera titlar, inklusive ligan och cupen.

Petković har också representerat Kroatien på internationell nivå. Han har varit en del av det kroatiska landslaget och har spelat i flera viktiga matcher, inklusive i UEFA Nations League och kvalificeringsmatcher för Europamästerskapet. Han har visat upp sin talang och förmåga att göra mål även på den internationella scenen.

Med sin imponerande fysik och teknik är Bruno Petković en spelare att se upp för. Han har visat att han kan vara en pålitlig målskytt och en viktig del av sitt lag. Med sin fortsatta utveckling och prestationer kan han förväntas göra ännu större avtryck inom kroatisk fotboll och internationellt.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

HNL

2023/24 - Dinamo Zagreb 5 4 0 0 0 8.00

UEFA Europa League

2023 - Dinamo Zagreb 2 0 0 0 0

UEFA Champions League

2023 - Dinamo Zagreb 4 0 1 0 0 7.20

Euro Championship - Qualification

2023 - Croatia 0 0 0 0 0