Pablo Ibáñez Lumbreras

Midfielder, Osasuna
Ålder: 25 år
Längd: 179cm
Vikt: 0kg
Pablo Ibáñez Lumbreras är en spansk fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare för CA Osasuna. Han föddes den 20 september 1998.

Pablo Ibáñez Lumbreras är en ung och lovande fotbollsspelare från Spanien. Han har specialiserat sig som defensiv mittfältare och spelar för CA Osasuna, en professionell fotbollsklubb i Spanien.

Som defensiv mittfältare är hans huvudsakliga uppgift att skydda lagets försvar och förhindra motståndarlaget från att skapa farliga målchanser. Han är känd för sin styrka, taktiska medvetenhet och förmåga att bryta motståndarnas anfall.

Pablo Ibáñez Lumbreras föddes den 20 september 1998 och har redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. Trots sin unga ålder har han visat stor potential och har blivit en viktig spelare för CA Osasuna.

Med sin talang och dedikation förväntas Pablo Ibáñez Lumbreras fortsätta att utvecklas och göra framsteg i sin fotbollskarriär. Han har potentialen att bli en framstående spelare inom spansk fotboll och bidra till framgång för både sitt lag och landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2022/23 - Osasuna 25 0 1 1 0 6.56

Copa del Rey

2020/21 - Mutilvera 2 0 0 0 0