Ivan Nevistić

Goalkeeper, Dinamo Zagreb
Ålder: 25 år
Längd: 195cm
Vikt: 85kg
Ivan Nevistić är en kroatisk professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för GNK Dinamo Zagreb i den kroatiska fotbollsligan. Han föddes den 31 juli 1998.

Ivan Nevistić är en lovande målvakt som har gjort sig ett namn i den kroatiska fotbollsvärlden. Han har spelat för GNK Dinamo Zagreb under flera säsonger och har visat upp sin skicklighet och talang på planen. Med sin imponerande reflexer och förmåga att rädda skott har han blivit en viktig del av laget.

Nevistić har också representerat Kroatien på ungdomsnivå och har visat att han har potential att bli en framstående målvakt i framtiden. Hans dedikation och hårda arbete har gjort honom till en pålitlig spelare och en viktig tillgång för GNK Dinamo Zagreb.

Med sin unga ålder har Nevistić fortfarande mycket tid att utvecklas och förbättra sina färdigheter. Han har redan visat prov på sin förmåga att hantera press och göra avgörande räddningar i viktiga matcher. Med fortsatt träning och erfarenhet kan han bli en av de bästa målvakterna i Kroatien och kanske till och med internationellt.

Ivan Nevistić är en spelare att hålla ögonen på i framtiden, och det kommer att bli spännande att se hur hans karriär fortsätter att utvecklas. Med sin talang och passion för fotboll har han potentialen att nå stora framgångar och bli en av Kroatiens bästa målvakter genom tiderna.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

HNL

2023/24 - Dinamo Zagreb 2 0 0 0 0 6.20

UEFA Europa League

2023 - Dinamo Zagreb 2 0 0 0 0

UEFA Champions League

2023 - Dinamo Zagreb 0 0 0 0 0

UEFA U21 Championship - Qualification

2021/22 - Croatia U21 0 0 0 0 0