Fraser David Ingham Hornby

Attacker, SV Darmstadt 98
Ålder: 24 år
Längd: 195cm
Vikt: 85kg
Fraser David Ingham Hornby är en professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för den tyska Bundesliga-klubben Darmstadt 98. Hornby, som föddes i Northampton, har representerat Skottland i ungdomslandslagstävlingar.

Fraser David Ingham Hornby är en ung och lovande fotbollsspelare från Skottland. Han föddes den 13 september 1999 i Northampton, England. Hornby spelar för närvarande som anfallare för den tyska klubben Darmstadt 98 i Bundesliga.

Hornby har gjort sig känd för sin talang och har representerat Skottland i flera ungdomslandslagstävlingar. Han har visat prov på sin skicklighet och målfarlighet på planen och har potential att bli en framstående spelare i framtiden.

Som anfallare är Hornby känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att göra mål. Han har visat prov på sitt målsinne genom att göra viktiga mål för både klubblaget och landslaget.

Hornby har en lovande karriär framför sig och har potential att nå stora framgångar inom fotbollen. Med sin talang och dedikation kan han bli en nyckelspelare för både Darmstadt 98 och det skotska landslaget i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik