Stefan Ristovski

Defender, Dinamo Zagreb
Ålder: 31 år
Längd: 181cm
Vikt: 73kg
Stefan Ristovski är en makedonsk fotbollsspelare som spelar som högerback för Dinamo Zagreb och det nordmakedonska landslaget. Han föddes den 12 februari 1992.

Stefan Ristovski är en framstående fotbollsspelare från Nordmakedonien. Han har spelat för Dinamo Zagreb, en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Kroatien, sedan 2017. Ristovski är känd för sin förmåga att spela som högerback och har gjort betydande bidrag till både klubben och landslaget.

Ristovski debuterade i det nordmakedonska landslaget 2011 och har sedan dess varit en viktig spelare för laget. Han har deltagit i flera internationella turneringar, inklusive kvalet till Europamästerskapet och Världsmästerskapet i fotboll. Hans defensiva färdigheter och förmåga att bidra till anfallsspelet har gjort honom till en viktig spelare för landslaget.

Ristovski har också utmärkt sig i klubbfotbollen. Han har spelat för flera framstående klubbar i Nordmakedonien och utomlands innan han gick med i Dinamo Zagreb. Hans prestationer har gjort honom till en eftertraktad spelare och han har blivit erkänd för sin professionalism och hängivenhet till sporten.

Stefan Ristovski är en inspirerande fotbollsspelare som fortsätter att imponera både på klubbnivå och internationellt. Hans talang och engagemang har gjort honom till en av Nordmakedoniens mest framstående fotbollsspelare och han förväntas fortsätta att göra stora framsteg i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

HNL

2023/24 - Dinamo Zagreb 5 0 0 1 0 7.10

UEFA Europa League

2023 - Dinamo Zagreb 2 0 0 0 0

UEFA Champions League

2023 - Dinamo Zagreb 4 0 0 0 0 8.30

Euro Championship - Qualification

2023 - FYR Macedonia 3 0 1 1 0 6.73