Ioannis Pittas

Attacker, AIK Stockholm
Ålder: 27 år
Längd: 180cm
Vikt: 71kg
Ioannis Pittas är en cypriotisk fotbollsspelare som spelar som anfallare för AIK i Allsvenskan och för Cyperns landslag. Han föddes den 10 juli 1996 och är son till den tidigare Apollon Limassol- och Cyperns landslagsförsvararen Pambos Pittas.

Ioannis Pittas är en lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn både i klubblaget AIK och i landslaget. Han har ärvt sin fars talang och har visat prov på sin förmåga att göra mål och skapa chanser för sitt lag. Pittas är en snabb och teknisk spelare som är skicklig på att utnyttja sina fysiska egenskaper för att ta sig förbi motståndare och avsluta med precision.

Pittas har haft en framgångsrik karriär hittills och har blivit en viktig spelare för både AIK och Cyperns landslag. Han har bidragit med många mål och assist och har hjälpt sitt lag att nå framgång både nationellt och internationellt. Med sin unga ålder har Pittas en lovande framtid framför sig och förväntas fortsätta att utvecklas och bli en ännu bättre spelare.

Ioannis Pittas är också känd för att vara en ödmjuk och hårt arbetande spelare. Han är en förebild för unga spelare och visar prov på professionalism både på och utanför planen. Pittas är dedikerad till sin sport och strävar alltid efter att bli bättre. Med sin talang och inställning har han potentialen att bli en av de bästa spelarna i sin generation.

Sammanfattningsvis är Ioannis Pittas en talangfull cypriotisk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn både i klubblaget AIK och i landslaget. Med sin snabbhet, teknik och målsinne har han blivit en viktig spelare för sitt lag och förväntas fortsätta att utvecklas och nå nya höjder i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Allsvenskan

2024 - AIK Stockholm 8 4 1 0 0 7.05