Mahir Emreli

Attacker, Dinamo Zagreb
Ålder: 26 år
Längd: 185cm
Vikt: 75kg
Mahir Mahir oğlu Emreli är en professionell fotbollsspelare från Azerbajdzjan som spelar som anfallare för Dinamo Zagreb och Azerbajdzjans landslag. Han föddes den 1 juli 1997 och hans riktiga namn är Mahir Anar oğlu Mədətov. Förutom Dinamo Zagreb har han även spelat för Baku, Qarabağ, Legia Warsaw och varit utlånad till Konyaspor.

Mahir Emreli är en framstående spelare som har representerat både klubblag och landslag. Han har spelat för flera olika klubbar i olika länder, vilket visar på hans talang och förmåga att anpassa sig till olika spelstilar och miljöer. Han har även haft framgångar med sitt landslag och har bidragit till deras prestationer på internationell nivå.

Som anfallare är Mahir känd för sin snabbhet, teknik och målsinne. Han har visat prov på sin förmåga att göra avgörande mål och vara en pålitlig målskytt för sina lag. Hans spelstil och bidrag på planen har gjort honom till en viktig spelare för både klubblag och landslag.

Mahir Emreli är en ung och lovande spelare som har potential att fortsätta utvecklas och göra avtryck inom fotbollsvärlden. Med sin talang och dedikation har han möjlighet att nå ännu större framgångar i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

HNL

2023/24 - Dinamo Zagreb 4 2 1 0 0 7.75

UEFA Europa League

2023 - Dinamo Zagreb 2 0 0 0 0

UEFA Champions League

2023 - Dinamo Zagreb 3 0 0 0 0 6.30

Euro Championship - Qualification

2023 - Azerbaijan 1 0 0 0 0 6.90