Arbnor Muçolli

Midfielder, IFK Göteborg
Ålder: 24 år
Längd: 175cm
Vikt: 70kg
Arbnor Muçolli är en professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterytter för svenska klubben IFK Göteborg. Han föddes den 15 september 1999 och är född i Danmark. Trots detta spelar han för Albaniens landslag.

Arbnor Muçolli är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i IFK Göteborg. Han är känd för sin snabbhet och tekniska skicklighet på planen. Trots sin unga ålder har han redan visat prov på sitt talang genom att göra viktiga mål och assist för sitt lag.

Muçolli är född i Danmark, men har valt att representera Albanien på landslagsnivå. Han har deltagit i flera landskamper och har visat sin lojalitet gentemot sitt ursprungsland. Hans beslut att spela för Albanien har gjort honom till en ännu mer intressant spelare för både klubbar och landslag runt om i världen.

Med sin unga ålder och potential har Arbnor Muçolli en lovande framtid framför sig. Han har redan visat att han har vad som krävs för att bli en framstående fotbollsspelare och det kommer vara spännande att följa hans fortsatta utveckling både i klubblaget och landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik