Francisco Jesús Crespo García

Midfielder, Las Palmas
Ålder: 27 år
Längd: 177cm
Vikt: 67kg
Francisco Jesús Crespo García, född den 29 juli 1996, mer känd som Pejiño, är en spansk professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterytter för La Liga-klubben Las Palmas.

Pejiño föddes i Spanien och började sin fotbollskarriär i ung ålder. Han har spelat för flera klubbar under sin karriär, men är för närvarande ansluten till Las Palmas, en av de mest framstående klubbarna i La Liga. Han spelar som vänsterytter och är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att skapa målchanser.

Pejiño har gjort sig känd för sin imponerande spelstil och har blivit en viktig spelare för Las Palmas. Han har visat upp sin talang och förmåga att göra mål och har blivit en favorit bland fansen. Hans snabbhet och skicklighet på planen har gjort honom till en svår spelare att försvara sig emot.

Som en ung och lovande spelare har Pejiño potentialen att bli en av de bästa spelarna i La Liga. Hans framgångar på klubbnivå har också gett honom möjligheten att representera sitt land på internationell nivå. Med sin talang och dedikation till spelet ser framtiden ljus ut för Pejiño.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2023/24 - Las Palmas 16 2 0 1 0 6.74

Copa del Rey

2023/24 - Las Palmas 3 0 0 0 0