Joel Mugisha Mvuka

Attacker, Lorient
Ålder: 21 år
Längd: 176cm
Vikt: 66kg
Joel Mugisha Mvuka (född 12 november 2002) är en norsk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Ligue 1-klubben Lorient.

Joel Mugisha Mvuka är en ung norsk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Född 2002 har han redan visat prov på sin talang och potential. Han spelar för närvarande som anfallare för den franska Ligue 1-klubben Lorient.

Mvuka har imponerat med sin snabbhet, teknik och målsinne. Trots sin unga ålder har han visat mognad och spelintelligens på planen. Han har blivit en viktig del av Lorient-laget och har bidragit till deras framgångar.

Mvuka har också representerat Norges ungdomslandslag och har visat sin förmåga att prestera på internationell nivå. Med sin talang och potential förväntas han fortsätta att utvecklas och bli en framstående spelare inom fotbollen.

Joel Mugisha Mvuka är en spännande spelare att följa och det kommer bli intressant att se hur hans karriär fortsätter att utvecklas. Med sin ungdom och talang har han en lovande framtid inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik