Rasmus Carstensen

Defender, FC Koln
Ålder: 23 år
Längd: 183cm
Vikt: 75kg
Rasmus Carstensen (född 10 november 2000) är en dansk professionell fotbollsspelare som spelar som högerback för den tyska Bundesliga-klubben 1. FC Köln, på lån från den belgiska Pro League-klubben Genk.

Rasmus Carstensen är en ung dansk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 10 november 2000 och har redan etablerat sig som en lovande högerback. För närvarande spelar han för den tyska klubben 1. FC Köln, där han är utlånad från sin belgiska klubb Genk.

Carstensen har visat sin talang och potential genom att spela i olika ligor och klubbar. Han har fått möjligheten att spela i den tyska Bundesliga, en av de mest konkurrenskraftiga fotbollsligorna i världen. Dessutom har han även spelat för Genk i den belgiska Pro League.

Som högerback är Carstensen ansvarig för att försvara sin sida av planen och bidra till lagets offensiva spel. Hans snabbhet, teknik och förmåga att läsa spelet gör honom till en viktig spelare för både 1. FC Köln och Genk.

Carstensen är fortfarande ung och har en lovande framtid framför sig. Med sin talang och dedikation kan han fortsätta att utvecklas och bli en framstående spelare inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik