Ousmane Diawara

Attacker, Landskrona BoIS
Ålder: 24 år
Längd: 0cm
Vikt: 0kg
Ousmane Diawara (född 10 oktober 1999) är en malisk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för svenska klubben Landskrona.

Ousmane Diawara är en ung fotbollsspelare från Mali som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 10 oktober 1999 och har sedan dess visat upp sin talang och skicklighet på fotbollsplanen. Diawara spelar som anfallare och är känd för sin snabbhet och målsinne.

För närvarande spelar Diawara för den svenska klubben Landskrona. Han har blivit en viktig spelare för laget och har bidragit med många mål och assist under sin tid där. Hans prestationer har gjort honom till en populär spelare bland fansen och han har blivit en nyckelspelare för klubben.

Diawara har även representerat sitt hemland Mali på internationell nivå. Han har deltagit i flera landskamper och har visat upp sin talang och förmåga att göra mål även på den stora scenen.

Med sin unga ålder och talang har Ousmane Diawara en lovande framtid inom fotbollen. Han har redan visat prov på sin förmåga att vara en framstående spelare och har potential att bli ännu bättre. Det blir spännande att följa hans fortsatta karriär och se vad han kan uppnå i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2024 - Landskrona BoIS 0 0 0 0 0