Carlos Dotor González

Midfielder, Celta Vigo
Ålder: 22 år
Längd: 180cm
Vikt: 68kg
Carlos Dotor González (född 15 mars 2001) är en spansk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för La Liga-klubben Celta.

Carlos Dotor González är en ung spansk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Född den 15 mars 2001 har han redan visat prov på sin talang och potential. Han spelar för närvarande som mittfältare för La Liga-klubben Celta.

Som mittfältare har Carlos Dotor González en viktig roll på planen. Han är skicklig på att distribuera bollen och skapa målchanser för sitt lag. Hans tekniska färdigheter och spelintelligens gör honom till en värdefull tillgång för Celta.

Carlos Dotor González har en ljus framtid framför sig och förväntas fortsätta utvecklas som spelare. Med sin ungdom och potential har han möjlighet att bli en framstående spelare inom spansk fotboll.

Det återstår att se hur Carlos Dotor González kommer att utvecklas och vilka framgångar han kommer att uppnå i framtiden. Men med sin talang och dedikation till sporten har han alla möjligheter att nå stora höjder inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2022/23 - Real Madrid 0 0 0 0 0

Primera División RFEF - Play Offs

2023 - Real Madrid II 29 12 0 5 3

UEFA Champions League

2022/23 - Real Madrid 0 0 0 0 0