Giorgio Cittadini

Defender, Monza
Ålder: 21 år
Längd: 193cm
Vikt: 72kg
Giorgio Cittadini är en italiensk professionell fotbollsspelare född den 18 april 2002. Han spelar som mittback för Serie A-klubben Monza, på lån från Atalanta.

Giorgio Cittadini är en ung talangfull fotbollsspelare från Italien. Född 2002 har han redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar som mittback och är för närvarande utlånad från Atalanta till Serie A-klubben Monza.

Cittadini har visat prov på sin förmåga att vara en pålitlig försvarare. Han har en stark närvaro på planen och är skicklig på att läsa spelet. Med sin unga ålder har han potential att utvecklas till en framstående spelare i framtiden.

Att vara utlånad till Monza ger Cittadini möjlighet att få mer speltid och erfarenhet på högsta nivå. Det är en viktig del av hans utveckling som fotbollsspelare. Genom att spela i Serie A får han möjlighet att möta och tävla mot några av de bästa spelarna i världen.

Giorgio Cittadini har en spännande framtid framför sig och det ska bli intressant att följa hans fortsatta framsteg inom fotbollen. Med rätt träning och erfarenhet kan han bli en nyckelspelare för både Monza och Atalanta i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik