Marco Brescianini

Midfielder, Frosinone
Ålder: 23 år
Längd: 188cm
Vikt: 0kg
Marco Brescianini (född 20 januari 2000) är en italiensk professionell fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare för Serie A-klubben Frosinone.

Marco Brescianini är en ung och lovande fotbollsspelare från Italien. Han föddes den 20 januari 2000 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Brescianini spelar som defensiv mittfältare och är för närvarande ansluten till Serie A-klubben Frosinone.

Som defensiv mittfältare är Brescianini ansvarig för att skydda lagets försvar och bryta motståndarnas anfall. Han är känd för sin styrka, snabbhet och förmåga att läsa spelet. Brescianini har visat imponerande teknik och bollkontroll, vilket gör honom till en viktig spelare i Frosinones laguppställning.

Brescianini började sin professionella karriär i Italienska Serie C-klubben Monza, där han imponerade med sin talang och potential. Hans framgångar ledde till att han värvades av Frosinone, en klubb i Serie A, där han fortsätter att utvecklas och visa sin potential.

Med sin unga ålder och talang har Brescianini en lovande framtid inom fotbollen. Han har potentialen att bli en framstående spelare inom Serie A och även representera Italien på internationell nivå. Fotbollsvärlden kommer definitivt att hålla ett öga på Marco Brescianini och hans fortsatta framsteg.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Serie A

2023/24 - Frosinone 32 4 2 1 0 6.62

Coppa Italia

2023 - Frosinone 4 0 0 0 0 6.73

UEFA U21 Championship - Qualification

2021/22 - Italy U21 1 0 0 0 0