Andrei Florin Rațiu

Defender, Rayo Vallecano
Ålder: 25 år
Längd: 183cm
Vikt: 0kg
Andrei Florin Rațiu är en rumänsk professionell fotbollsspelare som spelar för La Liga-klubben Rayo Vallecano och det rumänska landslaget. Han föredrar främst att spela som högerback, men kan också användas som högerytter.

Andrei Florin Rațiu föddes den 20 juni 1998. Han har etablerat sig som en viktig spelare för både sitt klubblag och landslaget. Rațiu är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att bidra både offensivt och defensivt på planen. Han har visat stor potential och har blivit en av de mest lovande unga spelarna i Rumänien.

Rațiu började sin professionella karriär i den rumänska klubben Viitorul Constanța, där han imponerade med sin talang och prestationer. Hans framgångar ledde till att han värvades av den spanska klubben Rayo Vallecano, där han fortsätter att utvecklas och göra avtryck.

På landslagsnivå har Rațiu representerat Rumänien i olika åldersgrupper och debuterade för A-landslaget 2019. Han har sedan dess blivit en viktig del av landslaget och har spelat i flera kvalmatcher och vänskapsmatcher. Rațiu har visat prov på sitt ledarskap och sin förmåga att hantera pressade situationer på planen.

Sammanfattningsvis är Andrei Florin Rațiu en lovande fotbollsspelare med stor potential. Hans tekniska färdigheter, snabbhet och mångsidighet gör honom till en värdefull tillgång för både sitt klubblag och landslaget. Med fortsatt utveckling och erfarenhet kan han förväntas göra ännu större framsteg i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik