Leo Walta

Midfielder, Mjällby AIF
Ålder: 20 år
Längd: 178cm
Vikt: 0kg
Leo Walta (född 24 juni 2003) är en finsk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Allsvenskan-klubben Mjällby, på lån från FC Nordsjælland.

Leo Walta är en ung finsk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han föddes den 24 juni 2003 och har redan visat stor potential som mittfältare. För närvarande spelar han för Allsvenskan-klubben Mjällby, där han är utlånad från FC Nordsjælland.

Walta har imponerat med sin teknik, spelförståelse och förmåga att kontrollera spelet på mittfältet. Trots sin unga ålder har han visat mognad och en imponerande arbetsmoral på planen. Han är en spelare som har potential att bli en framstående fotbollsspelare i framtiden.

Att vara utlånad till Mjällby ger Walta möjligheten att utvecklas och få mer speltid på en högre nivå. Det är en viktig del av hans karriär och kan hjälpa honom att nå sin fulla potential som fotbollsspelare.

Leo Walta är definitivt en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin talang och dedikation till spelet har han potential att bli en framstående fotbollsspelare både i Finland och internationellt.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Allsvenskan

2024 - Mjällby AIF 0 0 0 0 0
2024 - Sirius 8 0 0 2 0 7.12