Jarrad Paul Branthwaite

Defender, Everton
Ålder: 21 år
Längd: 195cm
Vikt: 67kg
Jarrad Paul Branthwaite (född 27 juni 2002) är en engelsk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för Premier League-klubben Everton och Englands U21-landslag.

Jarrad Paul Branthwaite är en ung och lovande fotbollsspelare från England. Han föddes den 27 juni 2002 och har redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. Branthwaite spelar som mittback och är för närvarande medlem i Premier League-klubben Everton. Han har också representerat Englands U21-landslag.

Som mittback är Branthwaite ansvarig för att försvara lagets mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Han är känd för sin fysiska styrka och förmåga att vinna luftdueller. Trots sin unga ålder har han visat mognad och talang på planen.

Branthwaite har potential att bli en framstående fotbollsspelare i framtiden. Hans prestationer har redan fått uppmärksamhet och han har blivit en viktig del av Evertons försvarslinje. Med sin dedikation och passion för sporten har han också blivit uttagen till Englands U21-landslag.

Det återstår att se hur långt Jarrad Paul Branthwaite kan nå i sin fotbollskarriär. Med rätt träning och utveckling kan han bli en nyckelspelare både för Everton och för det engelska landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik