Sergio Kalaj

Defender, Frosinone
Ålder: 23 år
Längd: 193cm
Vikt: 0kg
Sergio Kalaj (född 28 januari 2000) är en professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för den italienska Serie A-klubben Frosinone. Född i Italien representerar han Albanien internationellt.

Sergio Kalaj är en ung fotbollsspelare med en lovande karriär. Han föddes i Italien och har valt att representera Albanien på internationell nivå. Kalaj spelar som mittback och är för närvarande ansluten till Serie A-klubben Frosinone.

Som mittback är Kalaj ansvarig för att försvara lagets mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Han är känd för sin styrka, snabbhet och förmåga att läsa spelet. Kalaj har visat stor potential och har blivit en viktig del av Frosinones försvarslinje.

Kalaj har en ljus framtid framför sig och förväntas fortsätta utvecklas som spelare. Med sin talang och dedikation kan han bli en framstående fotbollsspelare både nationellt och internationellt. Det återstår att se hur hans karriär kommer att utvecklas, men Sergio Kalaj har redan visat att han har potentialen att bli en framgångsrik spelare inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Serie A

2023/24 - Frosinone 0 0 0 0 0

Coppa Italia

2023 - Frosinone 0 0 0 0 0

UEFA U21 Championship - Qualification

2021/22 - Albania U21 4 0 0 2 0