Iliman Cheikh Baroy Ndiaye

Attacker, Marseille
Ålder: 23 år
Längd: 180cm
Vikt: 70kg
Iliman Cheikh Baroy Ndiaye (född 6 mars 2000) är en professionell fotbollsspelare som spelar som offensiv mittfältare för Ligue 1-klubben Marseille och det senegalesiska landslaget.

Iliman Cheikh Baroy Ndiaye är en ung och lovande fotbollsspelare från Senegal. Han föddes den 6 mars 2000 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar för närvarande som offensiv mittfältare för Marseille, en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Frankrike.

Ndiaye är känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att skapa målchanser. Han är en viktig spelare för Marseille och har bidragit till lagets framgångar i Ligue 1. Hans imponerande prestationer har också gett honom möjligheten att representera sitt land i det senegalesiska landslaget.

Som en del av det senegalesiska landslaget har Ndiaye fått chansen att spela i internationella turneringar och representera sitt land på den stora scenen. Han har visat upp sin talang och förmåga att göra skillnad på planen.

Med sin unga ålder och potential har Iliman Cheikh Baroy Ndiaye en lovande framtid framför sig. Han har redan visat att han är en spelare att räkna med och kommer förmodligen att fortsätta att utvecklas och bli ännu bättre i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik