George Henry Ivor Baldock

Defender, Sheffield Utd
Ålder: 30 år
Längd: 178cm
Vikt: 71kg
George Henry Ivor Baldock är en professionell fotbollsspelare som spelar som högerback eller höger wing-back för Premier League-klubben Sheffield United. Han är född i England men spelar för Greklands landslag.

George Baldock föddes den 9 mars 1993 och började sin fotbollskarriär i ung ålder. Han spelade för olika ungdomslag innan han gick med i MK Dons, där han gjorde sin professionella debut 2011. Under sin tid i MK Dons spelade Baldock över 100 matcher och gjorde ett betydande intryck med sin snabbhet och förmåga att attackera längs högerkanten.

Efter att ha imponerat på Sheffield Uniteds tränare värvades Baldock till klubben 2017. Han har sedan dess blivit en viktig spelare för laget och har bidragit till deras framgångar i Premier League. Baldock är känd för sin energiska spelstil och förmåga att både försvara och delta i anfall.

Trots att han är född i England valde Baldock att representera Greklands landslag. Han har spelat flera matcher för Grekland och har visat sin lojalitet mot sitt grekiska arv. Hans närvaro i landslaget har bidragit till att stärka försvaret och ge en offensiv dimension till Greklands spel.

George Baldock är en lovande spelare med en ljus framtid inom fotbollen. Hans snabbhet, teknik och taktiska medvetenhet gör honom till en värdefull tillgång för både Sheffield United och Greklands landslag. Med fortsatt utveckling och erfarenhet kan han förväntas fortsätta att göra stora framsteg i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Premier League

2023/24 - Sheffield Utd 13 0 1 4 0 6.62

League Cup

2023 - Sheffield Utd 0 0 0 0 0

FA Cup

2023 - Sheffield Utd 0 0 0 0 0

Euro Championship - Qualification

2023 - Greece 5 0 1 1 0 6.88