Simon Elisor

Attacker, Metz
Ålder: 24 år
Längd: 186cm
Vikt: 75kg
Simon Elisor (född 22 juli 1999) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Ligue 1-klubben Metz.

Simon Elisor är en ung fransk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Ligue 1 genom sin imponerande prestation som anfallare för klubben Metz. Född 1999 har Elisor redan visat prov på sin talang och potential inom fotbollen. Han har blivit en viktig spelare för sitt lag och har bidragit till deras framgångar på planen.

Elisor är känd för sin snabbhet, teknik och målsinne. Han har en förmåga att hitta nätet och göra avgörande mål för sitt lag. Med sin ungdom och energi är han en spelare att hålla ögonen på i framtiden.

Metz är en välkänd klubb i Ligue 1 och Elisor har haft möjlighet att spela med och mot några av de bästa spelarna i Frankrike. Genom att spela för Metz har han fått möjlighet att utvecklas och förbättra sina färdigheter som fotbollsspelare.

Simon Elisor är en spännande spelare att följa och det kommer att bli intressant att se hur hans karriär fortsätter att utvecklas. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en framstående spelare inom fransk fotboll.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik