Jordy Makengo Basambundu

Defender, SC Freiburg
Ålder: 22 år
Längd: 191cm
Vikt: 78kg
Jordy Makengo Basambundu är en fransk professionell fotbollsspelare född den 3 augusti 2001. Han spelar som mittback för SC Freiburg II.

Jordy Makengo Basambundu är en ung fotbollsspelare som har etablerat sig som en talangfull mittback. Han föddes i Frankrike år 2001 och har sedan dess utvecklat sin karriär inom fotbollen. För närvarande spelar han för SC Freiburg II, vilket är klubbens reservlag.

Som mittback är Makengo Basambundu ansvarig för att försvara lagets mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Han är känd för sin styrka, snabbhet och förmåga att läsa spelet. Hans defensiva färdigheter och taktiska medvetenhet gör honom till en viktig spelare för sitt lag.

Makengo Basambundu har potentialen att bli en framstående fotbollsspelare i framtiden. Hans unga ålder ger honom möjlighet att fortsätta utvecklas och förbättra sina färdigheter. Med rätt träning och erfarenhet kan han nå nya höjder inom fotbollen.

Det är spännande att följa Jordy Makengo Basambundus karriär och se hur han utvecklas som fotbollsspelare. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik