Kevin Johannes Willem Strootman

Midfielder, Genoa
Ålder: 33 år
Längd: 186cm
Vikt: 78kg
Kevin Johannes Willem Strootman (född 13 februari 1990) är en holländsk professionell fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare för Serie A-klubben Genoa.

Kevin Strootman är en framstående holländsk fotbollsspelare som har gjort sig känt för sin defensiva mittfältsroll. Han föddes den 13 februari 1990 och har spelat för flera klubbar under sin karriär. För närvarande spelar han för Serie A-klubben Genoa.

Strootman har visat sig vara en pålitlig och skicklig spelare på planen. Hans defensiva färdigheter och förmåga att bryta motståndarnas anfall har gjort honom till en viktig tillgång för sitt lag. Han är också känd för sin ledarskapsförmåga och förmåga att organisera sitt försvar.

Under sin karriär har Strootman spelat för flera framstående klubbar, inklusive PSV Eindhoven och AS Roma. Han har också representerat det nederländska landslaget och har deltagit i flera internationella turneringar, inklusive VM och EM.

Strootmans prestationer har gjort honom till en respekterad spelare inom fotbollsvärlden. Hans talang och hängivenhet till spelet har gjort honom till en favorit bland fansen. Med sin fortsatta framgång och utveckling förväntas Strootman fortsätta att vara en viktig spelare för både Genoa och det nederländska landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik