Joshua Brownhill

Midfielder, Burnley
Ålder: 28 år
Längd: 180cm
Vikt: 69kg
Joshua Brownhill är en engelsk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Premier League-klubben Burnley. Han har tidigare spelat för Preston, Barnsley och Bristol City.

Joshua Brownhill är född den 19 december 1995 och är en framstående fotbollsspelare från England. Han har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden genom att spela som mittfältare för Premier League-klubben Burnley. Brownhill har också representerat andra klubbar som Preston, Barnsley och Bristol City under sin karriär.

Som mittfältare är Brownhill känd för sin teknik, bollkontroll och förmåga att distribuera bollen på ett effektivt sätt. Han är en allsidig spelare som kan spela både i defensiva och offensiva roller på mittfältet. Brownhill har visat sin talang och potential genom att vara en pålitlig och påverkande spelare på planen.

Brownhill började sin professionella karriär i Preston, där han fick möjlighet att utvecklas och visa upp sin talang. Han fortsatte sedan sin resa genom att spela för Barnsley och Bristol City innan han till slut landade i Burnley.

Brownhill har imponerat på fotbollsexperter och fans med sin förmåga att anpassa sig till olika spelsystem och bidra till lagets framgång. Han har visat upp en stark arbetsmoral och engagemang för att förbättra sitt spel och hjälpa sitt lag att nå sina mål.

Som en ung och lovande spelare har Brownhill potentialen att fortsätta växa och utvecklas som fotbollsspelare. Med sin talang och dedikation kan han förväntas göra ännu större avtryck inom fotbollsvärlden i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Premier League

2023/24 - Burnley 32 4 2 4 1 6.92

League Cup

2023 - Burnley 1 0 1 1 0 7.90

FA Cup

2023 - Burnley 1 0 0 0 0 6.70