Natan Bernardo de Souza

Defender, Napoli
Ålder: 22 år
Längd: 185cm
Vikt: 92kg
Natan Bernardo de Souza, född den 6 februari 2001, mer känd som Natan, är en brasiliansk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för Serie A-laget Napoli.

Natan är en ung och lovande fotbollsspelare från Brasilien. Han föddes den 6 februari 2001 och har redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. Han spelar för närvarande som mittback för Napoli i Serie A, den högsta ligan i Italien.

Som mittback är Natan ansvarig för att försvara lagets mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Han är känd för sin styrka, snabbhet och förmåga att läsa spelet. Med sin imponerande teknik och taktiska medvetenhet har han blivit en viktig del av Napolis försvarslinje.

Natan har visat stor potential och har redan imponerat på fotbollsexperter och fans runt om i världen. Hans framgångar har gjort honom till en eftertraktad spelare och han har potentialen att bli en av de bästa mittbackarna i framtiden.

Med sin unga ålder har Natan fortfarande mycket att lära och utveckla. Han har en ljus framtid framför sig och har potentialen att bli en nyckelspelare för både Napoli och Brasiliens landslag.

Sammanfattningsvis är Natan en lovande brasiliansk fotbollsspelare som spelar som mittback för Napoli. Med sin imponerande teknik och taktiska medvetenhet har han potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik