Rodrigo Muniz Carvalho

Attacker, Fulham
Ålder: 22 år
Längd: 178cm
Vikt: 67kg
Rodrigo Muniz Carvalho är en brasiliansk fotbollsspelare som spelar som anfallare för Premier League-klubben Fulham. Han föddes den 4 maj 2001.

Rodrigo Muniz Carvalho är en ung och lovande brasiliansk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han har visat sin talang och potential som anfallare för Fulham, en av de mest prestigefyllda fotbollsklubbarna i England. Med sin snabbhet, teknik och målsinne har han blivit en viktig spelare för laget.

Carvalho började sin fotbollskarriär i Brasilien och imponerade snabbt med sin förmåga att göra mål. Hans talang uppmärksammades av Fulham och han fick chansen att visa upp sig i Premier League. Sedan dess har han fortsatt att utvecklas och bevisa sin potential på den internationella scenen.

Med sin unga ålder och imponerande spelstil har Carvalho potentialen att bli en av de bästa anfallarna i världen. Han har redan visat sin förmåga att göra mål och skapa farliga målchanser för sitt lag. Med rätt träning och erfarenhet kan han bli en nyckelspelare för både Fulham och det brasilianska landslaget.

Rodrigo Muniz Carvalho är en spännande spelare att följa och det kommer vara intressant att se hur hans karriär utvecklas i framtiden. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en stor stjärna inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik