Mohamed Kaba

Midfielder, Lecce
Ålder: 22 år
Längd: 185cm
Vikt: 71kg
Mohamed Kaba är en fransk-guineansk professionell fotbollsspelare född den 27 oktober 2001. Han spelar som defensiv mittfältare för Serie A-klubben Lecce.

Mohamed Kaba är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes i Frankrike med guineanskt ursprung och har sedan dess visat sin talang och skicklighet på fotbollsplanen.

Kaba spelar som defensiv mittfältare, vilket innebär att han är ansvarig för att skydda lagets försvar och bryta motståndarnas anfall. Hans position kräver både fysisk styrka och taktiskt tänkande, och Kaba har visat att han har dessa egenskaper.

För närvarande spelar Kaba för Serie A-klubben Lecce. Serie A är den högsta fotbollsligan i Italien och anses vara en av de mest konkurrenskraftiga ligorna i världen. Att spela för en klubb i Serie A är en stor ära och visar på Kabas talang och potential.

Med sin unga ålder har Mohamed Kaba en lovande framtid framför sig. Han har redan visat sin förmåga att spela på hög nivå och har potential att bli en framstående spelare inom fotbollsvärlden. Det blir spännande att följa hans karriär och se hur långt han kan nå.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Serie A

2023/24 - Lecce 23 0 0 3 1 6.73

Ligue 2

2023/24 - Valenciennes 1 0 0 0 0 6.20