Joshua Jon Cullen

Midfielder, Burnley
Ålder: 27 år
Längd: 175cm
Vikt: 70kg
Joshua Jon Cullen (född 7 april 1996) är en professionell fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare för Premier League-klubben Burnley och det irländska landslaget. Han har tidigare spelat för West Ham United och Anderlecht och varit utlånad till Bradford City, Bolton Wanderers och Charlton Athletic.

Joshua Jon Cullen är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 7 april 1996 och har sedan dess spelat för flera framstående klubbar. För närvarande spelar han som defensiv mittfältare för Premier League-klubben Burnley och representerar även det irländska landslaget.

Cullen började sin karriär i West Ham United, där han fick chansen att utvecklas som fotbollsspelare. Han spelade även för Anderlecht innan han blev utlånad till olika klubbar för att få mer speltid och erfarenhet. Under sin tid på lån spelade han för Bradford City, Bolton Wanderers och Charlton Athletic.

Cullen är känd för sin defensiva spelstil och förmåga att bryta motståndarnas anfall. Han är en stark och disciplinerad mittfältare som bidrar till att hålla motståndarna borta från sitt lag. Hans talang och prestationer har gjort honom till en viktig spelare för både Burnley och det irländska landslaget.

Med sin unga ålder och potential har Joshua Jon Cullen en lovande framtid inom fotbollen. Han har redan visat sin förmåga att spela på högsta nivå och kommer förmodligen fortsätta att utvecklas och göra avtryck inom sporten.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Premier League

2023/24 - Burnley 23 1 3 8 0 7.11

League Cup

2023 - Burnley 2 0 0 0 0 6.80

FA Cup

2023 - Burnley 1 0 0 1 0 7.30

Euro Championship - Qualification

2023 - Rep. Of Ireland 8 0 0 1 0 6.96