Alfie Henry Harman Doughty

Midfielder, Luton
Ålder: 24 år
Längd: 183cm
Vikt: 0kg
Alfie Henry Harman Doughty är en engelsk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare eller ytterback för Premier League-klubben Luton Town.

Alfie Doughty föddes den 21 december 1999 och har gjort sig ett namn inom fotbollen i England. Han är en mångsidig spelare som kan spela både som mittfältare och ytterback. Han har visat sin talang och potential genom att spela för Luton Town i Premier League.

Doughty har utvecklat sina färdigheter och har blivit en viktig spelare för sitt lag. Han är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att bidra både i anfall och försvar. Hans spelstil gör honom till en allsidig spelare som kan anpassa sig till olika positioner på planen.

Som en ung spelare har Doughty en lovande framtid framför sig. Han har potential att fortsätta utvecklas och bli en framstående spelare inom engelsk fotboll. Med sin talang och dedikation kan han förväntas göra ännu större framsteg i sin karriär.

Alfie Doughty är en spelare att hålla ögonen på i framtiden, och det blir spännande att se hur han fortsätter att utvecklas och bidra till Luton Towns framgångar i Premier League.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Premier League

2023/24 - Luton 35 1 7 4 0 7.02

League Cup

2023 - Luton 2 1 0 0 0 6.80

FA Cup

2023 - Luton 4 0 0 0 0 7.10