Ole Pohlmann

Midfielder, Borussia Dortmund
Ålder: 20 år
Längd: 183cm
Vikt: 80kg
Ole Pohlmann (född 5 april 2001) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som ytter för Bundesliga-klubben Borussia Dortmund.

Ole Pohlmann är en ung tysk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han föddes den 5 april 2001 och har redan etablerat sig som en lovande spelare. Pohlmann spelar som ytter, vilket innebär att han är snabb och skicklig på att dribbla förbi motståndare längs sidlinjen.

Han är för närvarande ansluten till den tyska toppklubben Borussia Dortmund, som spelar i Bundesliga. Dortmund är känt för att ha en stark ungdomsakademi och Pohlmann är ett exempel på en spelare som har utvecklats genom klubbens system. Han har visat sin talang och potential genom att göra framsteg i klubben och har blivit en del av deras professionella lag.

Pohlmanns framtid ser ljus ut och han har potentialen att bli en framstående spelare inom tysk fotboll. Med sin ungdom och talang har han möjlighet att utvecklas och nå nya höjder i sin karriär. Fotbollsfans runt om i världen kommer att hålla ögonen på Ole Pohlmann och se hur han fortsätter att växa och utvecklas som spelare.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik