Rocco Reitz

Midfielder, Borussia Monchengladbach
Ålder: 21 år
Längd: 176cm
Vikt: 75kg
Rocco Reitz (född 29 maj 2002) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare för Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach.

Rocco Reitz är en ung och lovande fotbollsspelare från Tyskland. Han föddes den 29 maj 2002 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Reitz spelar för närvarande som defensiv mittfältare för Borussia Mönchengladbach, en framstående klubb i Bundesliga.

Som defensiv mittfältare är Reitz ansvarig för att skydda lagets försvar och bryta motståndarnas anfall. Han är känd för sin starka defensiva förmåga och sin förmåga att läsa spelet. Reitz är också en skicklig passningsspelare och kan bidra till att bygga upp lagets anfall.

Trots sin unga ålder har Reitz redan visat prov på sin talang och potential. Han har imponerat på tränare och fans med sin teknik, arbetskapacitet och spelintelligens. Många förväntar sig att han kommer att fortsätta utvecklas och bli en nyckelspelare för både Borussia Mönchengladbach och det tyska landslaget i framtiden.

Rocco Reitz är en spännande spelare att följa och det kommer att bli intressant att se hur hans karriär fortsätter att utvecklas. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en av de bästa defensiva mittfältarna i världen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik