Daniel Mancini

Midfielder, Panathinaikos
Ålder: 27 år
Längd: 171cm
Vikt: 72kg
Daniel Mancini är en argentinsk professionell fotbollsspelare född den 11 november 1996. Han spelar som yttermittfältare för den grekiska Super League-klubben Panathinaikos.

Daniel Mancini är en ung och lovande fotbollsspelare från Argentina. Han föddes den 11 november 1996 och har gjort sig ett namn som en skicklig yttermittfältare. För närvarande spelar han för den grekiska Super League-klubben Panathinaikos.

Mancini har visat sin talang och tekniska skicklighet på fotbollsplanen. Han är känd för sin snabbhet och förmåga att dribbla förbi försvarare. Med sin förmåga att skapa målchanser och leverera precisa passningar har han blivit en viktig spelare för Panathinaikos.

Som en ung spelare har Mancini potential att utvecklas och bli ännu bättre. Han har redan imponerat med sin prestation och har potential att bli en framstående spelare inom fotbollen. Med sin talang och dedikation har han möjlighet att nå stora framgångar i sin karriär.

Mancini har valt att spela för Panathinaikos i den grekiska Super League. Detta ger honom möjlighet att utmana sig själv och utvecklas i en konkurrenskraftig liga. Han har möjlighet att visa upp sin talang och fortsätta växa som spelare.

Sammanfattningsvis är Daniel Mancini en lovande argentinsk fotbollsspelare som spelar som yttermittfältare för Panathinaikos. Med sin talang och tekniska skicklighet har han potential att bli en framstående spelare inom fotbollen. Genom att spela för Panathinaikos har han möjlighet att utmana sig själv och fortsätta utvecklas i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Super League 1

2023/24 - Panathinaikos 1 0 1 0 0 7.30

UEFA Champions League

2023 - Panathinaikos 6 1 0 1 0 6.92