Samuel Christopher Bastien Binda

Midfielder, Burnley
Ålder: 27 år
Längd: 175cm
Vikt: 75kg
Samuel Christopher Bastien Binda är en professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Kasımpaşa på lån från Burnley. Han föddes i Belgien och spelar för det Demokratiska republiken Kongos landslag.

Samuel Christopher Bastien Binda är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han föddes den 26 september 1996 och har belgiskt medborgarskap. Bastien spelar som mittfältare och är för närvarande utlånad till den turkiska klubben Kasımpaşa från Burnley.

Bastien har visat sin talang och skicklighet på fotbollsplanen och har blivit en viktig spelare för både klubblaget och landslaget. Trots att han är född i Belgien har han valt att representera det Demokratiska republiken Kongos landslag. Det visar på hans starka koppling till sina rötter och hans stolthet över sin kulturella bakgrund.

Med sin unga ålder och potential har Bastien en lovande framtid framför sig. Han har redan imponerat med sin teknik, spelförståelse och förmåga att kontrollera spelet på mittfältet. Hans utlåning till Kasımpaşa ger honom möjligheten att fortsätta utvecklas och visa upp sin talang på en internationell nivå.

Samuel Christopher Bastien Binda är definitivt en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin passion för fotboll och sitt engagemang för att representera sitt land kommer han förmodligen att fortsätta göra avtryck inom sporten och bli en framstående spelare både på klubbnivå och internationellt.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Africa Cup of Nations

2024 - Congo DR 1 0 0 0 0

Süper Lig

2023/24 - Kasimpasa 7 0 0 0 0 6.57

Premier League

2023/24 - Burnley 0 0 0 0 0

Cup

2023/24 - Kasimpasa 0 0 0 0 0

League Cup

2023 - Burnley 0 0 0 0 0