Bilal Boutobba

Midfielder, Clermont Foot
Ålder: 25 år
Längd: 172cm
Vikt: 65kg
Bilal Boutobba (född 29 augusti 1998) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som högermittfältare för Ligue 1-klubben Clermont.

Bilal Boutobba är en ung och lovande fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes den 29 augusti 1998 och har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Boutobba spelar som högermittfältare och är för närvarande ansluten till Ligue 1-klubben Clermont.

Som en högermittfältare är Boutobba känd för sin snabbhet och tekniska skicklighet. Han har visat prov på sin förmåga att dribbla förbi motståndare och skapa målchanser för sitt lag. Med sin unga ålder har han potentialen att bli en framstående spelare inom fransk fotboll.

Boutobba har representerat Clermont sedan han anslöt till klubben. Han har visat konsekventa prestationer och har blivit en viktig del av laget. Med sin talang och dedikation har han potentialen att nå ännu större framgångar i framtiden.

Sammanfattningsvis är Bilal Boutobba en lovande fotbollsspelare från Frankrike som spelar som högermittfältare för Ligue 1-klubben Clermont. Med sin snabbhet och tekniska skicklighet har han potentialen att bli en framstående spelare inom fransk fotboll.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik