Hassane Kamara

Defender, Udinese
Ålder: 29 år
Längd: 168cm
Vikt: 67kg
Hassane Kamara är en professionell fotbollsspelare född den 5 mars 1994. Han spelar antingen som vänsterback eller vänster wingback för Serie A-klubben Udinese. Trots att han är född i Frankrike spelar han för det ivorianska landslaget.

Hassane Kamara är en ung och lovande spelare som har gjort sig ett namn inom fotbollen. Han har valt att representera Elfenbenskusten, där hans rötter ligger, trots att han är född och uppvuxen i Frankrike. Kamara är en mångsidig spelare som kan spela på både vänsterbacks- och vänster wingbackspositionen, vilket gör honom värdefull för sitt lag.

Kamara har visat sin talang och potential genom att spela för Udinese i Serie A, en av de mest konkurrenskraftiga fotbollsligorna i världen. Han har imponerat med sin snabbhet, teknik och förmåga att både försvara och attackera längs vänsterkanten. Hans framsteg och prestationer har inte gått obemärkta förbi och han har blivit en viktig spelare för både klubblaget och landslaget.

Hassane Kamara är en spelare att hålla ögonen på i framtiden, med potential att bli en av de bästa vänsterbackarna i världen. Med sin ungdom och talang har han en lovande karriär framför sig och kan förväntas göra ännu större avtryck inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik