Geoffrey Didace Lembet

Goalkeeper, Rennes
Ålder: 35 år
Längd: 185cm
Vikt: 75kg
Geoffrey Didace Lembet är en professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för Ligue 1-klubben Rennes. Han är född den 23 september 1988 i Frankrike och representerar även det centralafrikanska landslaget.

Geoffrey Didace Lembet är en erfaren målvakt som har spelat för flera klubbar under sin karriär. Han har nu hittat sin plats i Rennes och är en viktig del av laget. Med sin skicklighet och erfarenhet har han blivit en pålitlig sista utpost för klubben.

Född i Frankrike har Lembet också valt att representera det centralafrikanska landslaget. Han har spelat i flera internationella matcher och har visat sin dedikation och stolthet för sitt ursprungsland.

Lembet är känd för sin imponerande reflexer och förmåga att rädda svåra skott. Han är en stark och atletisk målvakt som har förmågan att göra avgörande räddningar för sitt lag. Med sin närvaro på planen ger han trygghet och stabilitet till sitt försvar.

Geoffrey Didace Lembet är en framstående fotbollsspelare som fortsätter att imponera både på klubbnivå och internationellt. Med sin talang och passion för spelet är han en spelare att hålla ögonen på i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik