Matthias Bader

Defender, SV Darmstadt 98
Ålder: 26 år
Längd: 176cm
Vikt: 73kg
Matthias Bader (född 17 juni 1997) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som högerback eller höger wingback för Bundesliga-klubben Darmstadt 98.

Matthias Bader är en ung tysk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 17 juni 1997 och har sedan dess utvecklat sin karriär som högerback eller höger wingback. För närvarande spelar han för den tyska Bundesliga-klubben Darmstadt 98.

Bader har visat sin talang och skicklighet på fotbollsplanen och har blivit en viktig spelare för sitt lag. Hans förmåga att spela på både högerback- och höger wingback-positionerna ger honom flexibilitet och möjlighet att bidra till lagets framgång. Med sin snabbhet och teknik är han en pålitlig spelare som kan stödja både i försvaret och i anfallet.

Darmstadt 98 är en välkänd klubb inom tysk fotboll och Bader har haft möjlighet att spela i Bundesliga under deras färger. Klubben har en rik historia och har tidigare spelat i den tyska toppdivisionen. Bader har chansen att utvecklas och växa som spelare genom att spela för en sådan etablerad klubb.

Sammanfattningsvis är Matthias Bader en lovande tysk fotbollsspelare som har potential att göra stora framsteg i sin karriär. Med sin position som högerback eller höger wingback och spel för Darmstadt 98 i Bundesliga, har han möjlighet att visa upp sin talang och fortsätta utvecklas som spelare.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik