Mathias Honsak

Midfielder, SV Darmstadt 98
Ålder: 27 år
Längd: 188cm
Vikt: 78kg
Mathias Honsak (född 20 december 1996) är en österrikisk professionell fotbollsspelare som spelar som vänstermittfältare för SV Darmstadt 98.

Mathias Honsak är en ung och lovande fotbollsspelare från Österrike. Han föddes den 20 december 1996 och har redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. Honsak spelar för närvarande som vänstermittfältare för SV Darmstadt 98, en fotbollsklubb i Tyskland.

Honsak började sin professionella karriär som ungdomsspelare i den österrikiska klubben Admira Wacker Mödling. Han imponerade snabbt med sin teknik, snabbhet och spelintelligens, vilket ledde till att han fick chansen att spela för klubbens seniorlag.

Efter att ha gjort bra ifrån sig i Admira Wacker Mödling väckte Honsak intresse från andra klubbar runt om i Europa. Han valde till slut att gå med i SV Darmstadt 98, en klubb som spelar i den tyska andraligan.

Honsak har fortsatt att utvecklas och visa sin talang i SV Darmstadt 98. Han har blivit en viktig spelare för laget och har bidragit med mål och assist under sina framträdanden. Hans snabbhet och teknik gör honom till en farlig spelare på vänsterkanten.

Med sin unga ålder och potential har Honsak en lovande framtid inom fotbollen. Han har redan visat att han kan prestera på hög nivå och det kommer bli spännande att följa hans fortsatta utveckling.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik