Fabian Holland

Defender, SV Darmstadt 98
Ålder: 33 år
Längd: 172cm
Vikt: 74kg
Fabian Holland (född 11 juli 1990) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterback eller defensiv mittfältare för och är kapten för Bundesliga-klubben Darmstadt.

Fabian Holland är en framstående tysk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom Bundesliga. Han föddes den 11 juli 1990 och har spelat för klubben Darmstadt under hela sin professionella karriär. Holland är en mångsidig spelare som kan agera både som vänsterback och defensiv mittfältare. Hans förmåga att kunna spela på olika positioner gör honom till en värdefull tillgång för sitt lag.

Som kapten för Darmstadt är Holland en ledande figur på planen och ansvarar för att ge riktning och motivation till sina lagkamrater. Hans ledaregenskaper och erfarenhet gör honom till en respekterad spelare inom klubben.

Holland har visat sin skicklighet och talang genom att spela i en av de mest konkurrenskraftiga fotbollsligorna i världen. Hans förmåga att vara en pålitlig försvarsspelare och bidra till lagets offensiva spel har gjort honom till en viktig del av Darmstadts framgångar.

Med sin dedikation och passion för fotboll fortsätter Fabian Holland att vara en betydande spelare inom Bundesliga och en förebild för unga fotbollsspelare. Hans prestationer på planen och hans ledarskap utanför den har gjort honom till en respekterad och uppskattad spelare inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik