Marvin Mehlem

Midfielder, SV Darmstadt 98
Ålder: 26 år
Längd: 174cm
Vikt: 67kg
Marvin Mehlem är en tysk professionell fotbollsspelare född den 11 september 1997. Han spelar som mittfältare för Bundesliga-klubben Darmstadt.

Marvin Mehlem är en ung och lovande fotbollsspelare från Tyskland. Han föddes 1997 och har redan etablerat sig som en viktig spelare för Darmstadt, en klubb i den tyska högstaligan Bundesliga. Mehlem spelar som mittfältare och har visat upp sin talang och skicklighet på planen.

Som mittfältare är Mehlem ansvarig för att både försvara och anfalla. Han har en imponerande förmåga att kontrollera bollen och distribuera den till sina lagkamrater. Han är också en skicklig målskytt och har bidragit med flera viktiga mål för Darmstadt.

Mehlem är känd för sin snabbhet och smidighet, vilket gör honom svår att stoppa för motståndarna. Han har också en stark arbetsmoral och kämpar hårt på planen för att hjälpa sitt lag att vinna matcher.

Med sin unga ålder och potential har Marvin Mehlem en lovande framtid framför sig. Han har redan visat att han har vad som krävs för att lyckas på den högsta nivån i tysk fotboll och kommer förmodligen att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik