Lawrence Ian Vigouroux

Goalkeeper, Burnley
Ålder: 30 år
Längd: 194cm
Vikt: 77kg
Lawrence Ian Vigouroux (född 19 november 1993) är en professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för Premier League-klubben Burnley. Född i England har Vigouroux representerat Chile som ungdomslandslagsspelare.

Lawrence Ian Vigouroux är en framstående fotbollsspelare som har gjort sig ett namn som målvakt för Burnley i Premier League. Han föddes i England år 1993 och har sedan dess visat sin talang och skicklighet på fotbollsplanen. Trots att han är född i England har Vigouroux valt att representera Chile som ungdomslandslagsspelare.

Vigouroux har imponerat med sin förmåga att rädda mål och vara en pålitlig sista utpost för sitt lag. Hans skicklighet och beslutsamhet har gjort honom till en viktig del av Burnleys försvarslinje. Han har visat prov på sin talang genom att göra avgörande räddningar och hålla nollan i flera matcher.

Att representera Chile som ungdomslandslagsspelare visar på Vigouroux's internationella ambitioner och engagemang för fotbollen. Trots att han är född och uppvuxen i England har han valt att representera sitt ursprungsland och visa sin lojalitet gentemot det chilenska fotbollsförbundet.

Lawrence Ian Vigouroux är en lovande fotbollsspelare som fortsätter att utvecklas och göra avtryck i Premier League. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en av de bästa målvakterna i ligan och fortsätta att representera både Burnley och Chile på högsta nivå.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Premier League

2023/24 - Burnley 0 0 0 0 0

FA Cup

2023 - Burnley 0 0 0 0 0

League Cup

2023 - Burnley 0 0 0 0 0